onsdag den 3. september 2014

Genbrugstur i Odense.

I weekenden var jeg på Fyn for at besøge min veninde Eva og i den forbindelse var jeg selvfølgelig et smut i de to genbrugsbutikker, som jeg altid lige skal forbi. Den store er en Danmission ved siden af Bazar Fyn og der går jeg aldrig tomhændet ud, hvilket jeg absolut heller ikke gjorte denne gang. Der var guf i stor stil :) 

Jeg faldt over denne lilla skønhed fra Rørstrand, som bare er så smuk i både farven og mønstret. Har fundet frem til på nettet, at den også findes som vase, så jeg skal have øjnene åbne fremover :)


Se lige hvor smuk den bare er:)


Den anden genbrug ligger inde ved gågaden i Odense og selvom jeg kun gjorte to køb, må jeg tilstå af jeg havde et meget meget stort smil på læberne, da jeg gik ud derfra. Henne ved deres køkkenting imellem andre dåser stod denne gudesmukke Anita Wangel dåse, som jeg har set på nettet og i hemmelighed drømt om at finde i en genbrug, og så fandt jeg den og det vilde var at den kostede mig kun 15kr! Mit hjerte sprang et slag over og bagefter havde jeg bare hjertebanken i lang tid, for jeg havde virkelig ikke regnet med at finde sådan en og slet ikke til den pris.


I den store genbrug fandt jeg også denne glas krukke med påskriften kaffe i guld - da jeg kom hjem opdagede jeg dog at låget er revnet, men ved ikke om det er sket i transporten eller hvad:( men skøn er den nu alligevel.


Vi var også et sted henne der hedder Svalerne, som kun holder åben onsdag og lørdag og der købte jeg denne smør skål med låg fra Knabstrup. Jeg har to som krukker i samme stil.


Jeg fandt også denne søde halvstor kande hos Svalerne. Kender ikke designeren bag da der intet stempel eller nr er i bunden, men skøn er den.


Et krus til min veninde Kathrine, som skal have det i julegave. Hun blev så vild med lauras dåse med de her piger på. Og det bedste var at jeg kun gav 5kr for kruset:)


Jeg fandt også lidt stål ting, selvom det kun er de to små målebægre eller kander, der står rustfri stål i bunden på. De to midterste er til fyrfadslys eller askebæger og det forrest er til askebæger.


Et skønt halvstor askebæger eller fad med et smukt mønster - der er ingen stempler elle nr i bunden, men tror det er Michael Andersen der har designet det, for synes tegneteknikken og mønstret minder om nogle af hans ting jeg har set på nettet.


Min venindes krus set fra den anden side.


En lækker Søholm vase fandt også lige vejen med hjem i kufferten :) den er også fra den store genbrug og synes faktisk ikke den var dyr, når man tænker på at folk er blevet mere OBS på dette design pga alle de programmer der vises i tv om genbrug og gamle ting. Jeg gav 60kr for den og den er intakt og fuldt signeret og stemplet i bunden :)


Jeg fandt også denne sjove bordskåner fra Rosendahl.


Og så fandt jeg Claus fødselsdagsgaver fra pigerne - han har fødselsdag i næste måned, og jeg aner ikke hvad vi skal give ham. Men efter han fik det der Royal Copenhagen årskrus på vores ferie på Fyn - købt inde i den store Danmission genbrug i Odense til halv pris -35kr er han blevet så glad at han har bedt mig kigge efter flere til ham. Og det var netop hvad jeg gjorte i fredags og var så vanvittig heldig at finde - to smukke årskrus fra Royal Copenhagen og begge fra 70'erne. Begge har alle stempler og nr og også den store sterlingsølv plet i bunden og jeg gav 75kr pr stk og Claus fandt ud af at på nettet koster de minimum 150-200kr på nettet pr stk og at det er for dem uden sølv pletten. Så nu glæder jeg mig som en vanvittig til at se hans ansigt i næste måned, når han får dem :)

Ingen kommentarer: