mandag den 8. september 2014

Retro Køkkenting til salg


                                                                   Lækkert æble krus i perfekt stand. Mp er 35kr.


Dejligt kløver krus i en blanding af dejlig natur og råt look med baggrundsfarven og prikkerne i. Ingen stempel eller nr, men i perfekt stand.

Mp er 40kr.

H.C.Andersens eventyr " Prinsessen på ærten " som et krus lavet af Mads Stage. I fuldstændig perfekt tilstand.

Mp er 65kr.Skønt Georg Stage krus med det dejlige danske skib på. Den blå kant er lidt slidt hist og her og der er et lille miniature hak i hanken, som næsten ikke ses eller mærkes. Ellers i rigtig god stand.

Mp er 50kr.

Lækkert krus fra Kiln Craft i England. Umiddelbart ser det ud til at der er nogle pletter inde i kruset, men prøver at skrubbe det med salt og se om jeg kan "slibe" det af. Ellers i rigtig god stand. Blomsterne er i en mere klar orange end på billedet.

Mp er 65kr.


Glas krukke med plastiklåg og påskriften kaffe- der er en gennemgåendeflænge i låget, men tænker krukken stadig er funktionel til opbevaring af ting, der ikke er fødevarer.

Mp er 50kr.


Knabstrup smør skål med teaktræslåg - små slag hist og her i selve kanten men ellers i okay stand.

Mp er 75kr.Dejligt askebæger dog uden signatur eller stempel, men tror det kan være et Michael Andersen design. Et enkelt lille hak nedenunder, men kan ikke ses når det står på bordet, da det sidder på ringen der løfter askebægeret op fra bordoverfladen.

Mp er på 125kr.

To små kander med påskriften nedenunder rustfri stål, et trekantet askebæger og to trekantede fyrfadsstager eller også askebæger.

Mp er 35kr pr stk.

Skøn halvstor kande i keramik med dejligt mønster - der er intet stempel eller signatur, men er i perfekt.

Mp er 100kr.Skønne grønne IRA retro plastik glasbrikker - 8 stk med holder. Kun en enkelt har en fejl- ligner der er smeltet en rund plet på den. Ellers er de i en rigtig god stand.

Mp er 60kr

Ingen kommentarer: