tirsdag den 24. januar 2012

60´- 70´er inspireret

Jeg havde længe gået og sukket efter at få kreeret nogle kjoler, som var nemme at tage på, men som man lignede en hel fest i :) Jeg faldt over en kjole model fra Stof og Stil og fandt en masse skønt stof i deres store rodebunke. Klippe klippe klippe sy sy sy og det kom der disse to sjove og meget lalleglade kjoler ud af :)
Her kastede jeg mig ud i for første gang nogensinde at sy lommer på og valgte at sætte knapper på som pynt :) Ryggen på denne model er samme stof som i højre side - det brune retro mønster, som jeg bare har forelsket mig til hals og hoved i, idet det er godt til både børn men også barnlige voksnesjæle såsom mig ;)


Desværre har jeg erfaret at på grund af min fibromyalgi og det bagved liggende dysfunktionelle autonome nervesystem, så har jeg svært ved at have ren bomuldsstof på som tøj, idet jeg pludselig uden varsel sveder meget enten af varme eller kulde og kan åbenbart ikke rigtig ånde i det :( Så kjolerne er desværre kun i brug herhjemme, da jeg skal kunne skifte til noget andet mere åndbart materiale... men de hænger og stråler i vores påklædningsværelse som en reminder om GLÆDE, SMIL, BARNLIGHEDER, SJOV, BALLADE, FEST og VÆR DIG SELV !!! :)

1 kommentar:

Anita sagde ...

Hvor er kjolerne bare fine Lene. Det er de skønneste stoffer. Godt gået:-)
Kh Anita