mandag den 21. januar 2013

I vores hus bor der Prinsesser.

I lørdags da Claus var ude og handle skulle vi tre tøser lave et eller andet, så jeg fandt nogle krea ting frem fra gemmerne og gik så ellers igang. Det blev der to prinsessekroner ud af :)

Her er Laura med sin sølvkrone - der er lidt af hvert på den som du kan se :) Perler på elastiksnoren - Laura selv har valgt dem og sat dem på, øjne, to rosetter - den med de to filtblomster har hun selv lavet og så har hun ellers sat filtblomster og andre ting på hist og her. Smukke prinsesse :)


Mathilde med sin smukke guldkrone med to rosetter - den orange med den røde filtblomst har hun selv lavet. Mathilde forsøgte af virkelig mange omgang at få perler på sin elastiksnor, men hver gang jeg skulle binde den fast på krone, ja så røg alle perlerne af og til sidst gad hun altså ikke mere - forståeligt nok. Og pynt synes hun ikke der skulle være mere af. Men hun er så smuk og ser ligesom Laura så glad og stolt ud. Smukke Prinsesse Mathilde :)


To dejlige fantastiske og smukke Prinsesser, der bare har haft deres kroner på hele weekenden, selv da vi skulle hen med affald på pladsen ;)


Lige et sjovt Laura og mor billede - vi kunne ikke få Mathilde med.


Ingen kommentarer: