torsdag den 4. juli 2013

En lille gave

Imorgen tager jeg på weekend hos min veninde Kathrine på Lolland, og jeg har næsten syet et par sommerbukser til hende i mit nye grønne retrostof med hvide blomster, men synes også hun skal have et par små gaver, så her er en meget meget nem lille gave, som jeg ved vil bringe lykke hos hende, da hun elsker smykker.

Vi fik for noget tid siden nogle rammer fra svigermor og Bo og den her gamle smukke ramme passer godt til Kathrine og hendes stil og stoffet passer godt til rammen og samtidig er det ikke for farverigt og mønstret, som Kathrine ikke helt er til.


Kort og godt så tager du en gammel eller ny ramme og bruger enten stof eller papir, som er 2-3 cm størrer end selve bagbeklædningen af rammen og så klistrer du stykket fast til det stykke papir der plejer at ligge imellem bagbeklædningen og glasset. Klip 2-3 stykker bånd eller snor og tape fast. Til slut kommer du stofdelen i rammen uden glas og kommer bagbeklædningen på og voila har du et smukt billede du har benytte til dine smykker.

Ingen kommentarer: