torsdag den 18. juli 2013

Vores blomster

Nu hvor varmen virkelig er begyndt at være mere stabil er blomsterne både ude foran hoveddøren, men også inde i haven rigtig begyndt at komme frem.

Her er blomsterne ude foran hoveddøren.Høje smukke blomster, som virkelig tiltrækker brumbasserne så der summer af sommerliv :0)


De her smukke buske har vi også flere steder ligesom blomsterne ovenover - dog drysser de her en del.De her har jeg altså det lidt svært med, for synes de er utrolig smukke og vi har nogle temmelig store fyldige buske, men kan ikke helt klare duften af dem. Synes desværre de lugter lidt af tis :(En af de blomster vi selv såede tidligere på året fra nogle frø købt i Tiger - der har kun været denne ene og det sjove ved den var at den lukkede sig helt sammen når det blev aften og sprang ud i fuld flor igen næste dag. Den holdt ikke så længe, men nåede at forevige den lidt :)To af de blomster der også var i nogle af de frø jeg købte i Tiger - utrolig smukke kraftige farver. Er i hvert fald sikker på at vi skal plante nogle igen til næste år.


Også en blomst af frøene fra Tiger.


Og denne lille lyserøde.


Vores smukke glødende orange liljer, som vi har en masse af ude foran hoveddøren, men også foran havelågen.


De er så smukke og dufter så skønt :)
Send en kommentar