mandag den 19. marts 2012

Hjemmeprojekter - vi er en rigtig gør det selv familie

Lige siden vi i november 2008 flyttede ind i vores 4 værelses lejlighed har vi ikke følt, at vores hjem er blevet rigtig færdigt, og lige meget hvor mange gange vi har forsøgt at få taget hul et sted og fuldende vores hjem, så er vi gået i stå gang på gang pga min fibromyalgi, sygdom hos pigerne og hvad livet ellers kan byde én ! Så for noget tid siden tog Claus en uges ferie, som blev brugt så godt vi formåede med de forhindringer vi har i dagligdagen til at forbedre vores hjem og dermed gøre vores tilværelse mere enkel og simpel. Vi havde et stort skønt træbord, vi havde købt for længe siden af Claus moster med tilhørende stole - men helt ærligt hvad skulle vi med et stort bord med tillægsplader, når vi altid kun er os 4 til at spise ved det ???? Så Claus savede det til og jeg tegnede en skabelon til runde kanter og så blev det slebet til.
Da Laura blev døbt i sin tid fik vi en limegrøn trip trap, som Mathilde bruger, men Laura har længe givet udtryk for at hun også gerne ville bruge den, så vi fandt en brugt trip trap på den blå avis til 400kr og malede den limegrøn så den matchede Mathildes :) Og så smed vi de andre stole ud og købte os to nye stole i bilka, så vi alle 4 nu har en limegrøn stol :) Vi har valgt at de to farver som skal primært gå igennem vores lejlighed skal være limegrøn og lilla, så derfor kom Claus på den skønne idé at male vores spisebord lilla, så en søndag han var med en af pigerne i Silvan kom han hjem og berettede om den flotteste lilla farve han havde set. Samme aften cyklede han igen derud og kom hjem med den smukkeste lilla farve, som vores bord nu er indhyldet i :) Gud hvor jeg dog elsker at have en mand der er mindst lige så glad for farver som jeg selv, og som ikke er bange for at bruge dem i sine omgivelser :)

Her er billederne fra knap 4 dages on and off arbejde :)Jeg gik igang med at male bordet mens Claus malede resten af stuen og loftet - var pænt hårdt og kunne dårlig nok bevæge mig bagefter eller næste dag, men var bare nødt til at bide smerterne i mig, for der var ingen andre til at hjælpe os.


Første del af resultatet i dagslys - det ser sgu da meget godt ud !? :) Vi havde bordet stående der i en lille uges tid og flyttede det derefter ud til køkkenet, hvor vi har en mærkelig mellemgang.


Det er så her vores spisebord permanent står nu og det passer perfekt i størrelsen og vi nyder at sidde derude alle 4 og vi bruger det meget mere end hidtil, for nu sidder vi også derude om eftermiddagen, når pigerne er hentet fra dagpleje og børnehave - mens den ene laver mad i køkkenet sidder den anden og krea hygger med pigerne :) I kan tro der bliver tegnet, perlet osv utrolig meget :)


De skønne limegrønne skuffe kommoder i baggrunden købte vi for længe siden i Bilka - til den anden side af bordet har vi en mindre med 3 i stedet for 4 skuffer :)

Ingen kommentarer: