torsdag den 15. august 2013

Lauras ting

Laura har været henne og lave forskellige ting - her får du lige et indblik i hendes verden.

Hun udvikler virkelig sine tegneevner og udforsker også rigtig meget hvordan man kan tegne og anvende farveblyanter og tuscher.

Slot hun tegnede igår.


Et andet slot hun tegnede igår.


Tre ophæng til hendes værelse - cirklerne havde jeg liggende, men hun valgte selv hvilke hun ville have og pyntede dem og valgte perler.


Den anden side af hendes ophæng.


Den her er bare så genial og jeg var sgu så stolt så stolt da hun viste mig den og fortalte hvad hun havde lavet - kan du se hvad det er ??? Hvis du ikke kan vil jeg fortælle dig at hun har lavet sin egen computer - tastaturet nederst og skærmen med bogstaver øverst - og det skal lige siges at vi ikke har nogen bærbar for min gik død for mange år siden og at hun ikke har adgang til vores stationære, så det er udelukkende hvad hun har set og hendes fantasi der har fået hende til at lave denne af en brugt kuvert.


En tegning vi fik af hende i sidste uge henen i børnehaven - var så rørt over hun har tegnet Claus og jeg og hver vores huse og også lidt stolt over at mit hus har flest vinduer :)


Hendes hjerteæske fra Tiger dekoreret med klistermærker og maskingtape fra Søstrene Grene - hun har alle sine knapper i den.

Laura lavede igår dette skib ved at klippe en cirkel over og klippe flag og sætte det hele sammen med maskingtape - også hendes helt eget værk uden nogen indblanding fra mig :)


Hende hus ophæng med skønne neon klistermærker og bånd og perler og hendes tegnede dør med hendes navn på.


Hendes andet hus med en dør i maskingtape.

Send en kommentar