mandag den 11. august 2014

Vesterhus.dk sidste del

Her er lige nogle sidste billeder jeg tog fra det 4 etager store Vesterhus i Kerteminde. Den nederste etage indeholder glaskunst, malerier, læder varer osv.


Er de ikke bare søde de her puder ? Det er da en sjov idé med de 7 små dværge, for hvem kender ikke dem ? :)Sjov gammel rejsekuffert, som bare har været en smuk brugbar sag engang - gad vide hvem der har været på ture med den og hvilke steder den har været ! Sommetider ville jeg ønske at ting kunne fortælle deres " livshistorie ", for hvilket liv de har haft :)


Smukt håndværk. for det er det virkelig.


Den er altså så sjov den her skuffereol.


Fede farver, der kan live enhver bolig op.


Er vild med det her, som i princippet kan laves af et barn, men det er så enkelt og dog så detaljeret, at man kunne bruge timer på at kigge på hver enkelt streg eller sprøjt.


Er vild med ord, der giver en dybere mening, og som kan sætte en masse tanker igang.


Her er lige nogle billeder af Andreasens Gård set oppe fra øverste etage i Vesterhus. Hele gården er firlænget og i gul med rød bindingsværk og går faktisk over i en anden form end kun en firkant, som en firlænget gård plejer at være.
Claus og pigerne fik endelig øje på mig :)


Kvinden bag alle de skønne retro ting havde nogle små borde med ting, og jeg var bare nødt til at tage billeder af dem om søndagen, som var sidste dag af Kirsebær Festivalen - da havde hun allerede fået solgt en del ting. Er helt vild med stolen og Kold bøtten med den kringlen på.
Hun havde også to borde med ting meget meget billigt til salg - jeg købte en Kold smør bøtte, som var en del forkommen, men stadig vældig brugbar og en skøn W. Germany vase, som Claus også faldt for :)

Ingen kommentarer: