onsdag den 2. maj 2012

1.Maj 2012 hos os.

På grund af 1. Maj var både Lauras børnehave og Mathildes dagpleje lukket, så vi var nødt til at finde på et eller andet at lave os tre tøser, og det blev altså til en tur ud i det blå :) Vi var jo nødt til at nyde det dejlige vejr, så vi pakkede madpakker og klapvognen, smurte os ind i solcreme, på med de gode løbesommersko og solhatte og så ellers bare afsted det gik.

Vi gik ud til et åbent landskab, hvor der ligger nogle marker, hvor mange ynder at lufte deres hund, men også blot at gå en dejlig tur.

Her er et fund jeg bare måtte tage billede af eftersom jeg ALDRIG i mit 30 årige liv har set en tusindfryd med TO hoveder og én stilk !!! Jeg har så mange gange set det med mælkebøtter, men ALDRIG en tusindfryd, så her er lige nogle smukke billeder af den to hovedet tusindfryd - et af Vor Herres lille sjove påfund, for at påminde os om at alle er unikke og at der er plads til alle uanset skævheder ;)


Den er da smuk ??? :)


Flere mælkebøtter vokset sammen til én.


Mathilde ude i det blå igang med at plukke blomster og andet skønt naturen skænker os :)


Laura igang med det samme - begge piger er yderst koncentreret :)


Begge vores piger fordybet i at finde blomster sammen og snakke om dem og dele dem - det er slet ikke til at tro at Laura er blevet 3 og Mathilde er blevet 2 :) Tiden går så hurtigt !!!!


Dejlige Mathilde.


Dejlige Laura der lige har fundet glæden ved at puste til mælkebøtter, der ikke længere er gule men kun frø - vi siger at nu flyver frøene op til Oldemor i himlen, så hun også kan få nogle mælkebøtter :)


Mathilde vil du også prøve at puste til min mælkebøtte ???


Madpakketid på en bænk med udsigt til en masse tusindfryd og store marker med forbipasserende engang imellem :)

Send en kommentar