onsdag den 2. maj 2012

Så er foråret officielt kommet til os.

Så er man vist ikke i tvivl om at foråret er kommet til os, når man en mandag morgen kommer forbi det samme sted som man plejer 4 ud af ugens 5 dage og ser at blishønens æg er klækket og dette syn titter frem i deren !???


Er de ikke bare søde de små blishøns?? Er mange år siden jeg sidst har set nogen, så havde helt glemt hvor anderledes de ser ud i forhold til de voksne, men de er stadig smukke - synes du ikke ?? :)Der var 6 i det hele og var en fornøjelse at se dem og høre dem og begge piger var dybt fascineret af dette syn :)


Om eftermiddagen da jeg hentede Mathilde i gæstepleje mødte jeg dette syn lidt længere henne end blishønsene holder til - en dejlig stor andefamilie med 5 ællinger, der bare nød solen og livet :)


Er da skønt at se når naturen og dens gang stadig kan passe ind i en stor by og dens menneskeskabte ændringer !!! Men længes nu stadig endnu mere hjem mod FYN og den uberørte natur jeg har været vant til at være omgivet af, hvor menneskeheden og biler osv ikke var i miles omkreds og hvor man følte en større samhørighed med naturen og ens oprindelige ophav som urmenneske !! :)


Men smukke syn, der ikke kan undgå at give en et stor smil på læben og varme i hjertet !!!
Send en kommentar