onsdag den 19. juni 2013

Vores små oaser i haven.

Vi er så glade for at vi har fået en dejlig gårdhave og denne sommer har vi rigtig kunne få den gjort skøn, fordi vi har kunne plante og så hist og her. Her er lige nogle billeder af nogle af vores små oaser i haven - vi arbejder dog stadig på at skabe mere hygge og dejlig stemning i havens kroge og afskygninger :)

De her er så smarte til både små og store planter. Vi har købt to af dem så det kan give lidt højde og dimension i haven :) Vi har holdt farverne i de lilla og gule nuancer, da vi havde stedmoderne andre steder før, og gerne ville binde dem sammen med nogle andre smukke blomster.


I den hvide lange altankasse havde vi plantet bønner og ærter, men det er kun ærterne der kom op, så bagefter plantede vi nogle radisser om, men alle vores radisser gik lige pludselig amok og voksede og voksede og voksede og gik pludselig i stok og fik blomster, så de røg op. I stedet har vi så plantet blomster - igen nogle flere stedmoderblomster vi havde, som var begyndt at gå ud, så jeg håber at jeg har fået reddet dem.


Vi har købt tre rabarberplanter i år - to forskellige slags, men det gik hurtigt op for os at den mindste af planterne ikke ville lykkedes og derfor har vi kun to, som til gengæld stortrives ! Det er en vin og jordbærrabarber - faktisk har vi idag høstet de første fire stilke og de vokser jo nærmest som ukrudt, så vi kommer til at få en masse lækkert med rabarber her til sommer :)


De her blomster er også blevet plantet om, for de var bare  blevet så fantastisk store ( de pink og den store lilla ), hvorimod de sidste to lilla ikke har trives så godt, så håber at de kommer sig nu.


Vores anden altankasse med de før så trælse radisser har nu fået smukke blomster, der dufter skønt ligesom resten af havens mange blomster :)


Og her er så lidt min stolthed - den her væg er bare så kedelig og grim og jeg havde bare brug for at vi fik gjort den hyggelig, så haven også ville være mere hyggelig. Så i mandags og tirsdags var jeg i Netto i Glostrup og købe blomster og de her skønne tøjklemmekurve, som jeg så har plantet blomsterne i og hængt op på væggen. Det giver bare sådan et skønt look til haven og jeg elsker det :0)


Nogle af vores andre skønne blomster købt forskellige steder :)


Metaldåsen er brugt til at plante de sidste jordbær, der ikke var plads til i vores hængepose. De to buske er fra Rema1000 og alt det grønne i kassen har vi selv sået med frø fra Tiger - de blomster begynder nu så småt at blomstre.


De her super søde grønne hængeskjulere har vi købt i Bauhaus, og de gør vores skur så meget hyggeligere at se på sammen med vores rullende lyserøde kasse med dahliaer i smukke farver :)


Der her billede er allerede lidt forældet, idet Claus har rokeret lidt rundt på tingene idag :)


Hvordan ser din have ud og hvad er din ynglingsoase ???
Send en kommentar