lørdag den 29. juni 2013

Genbrugsfund fra denne uge.

Jeg har været i mange genbrug i denne uge, eftersom Mathilde og jeg havde en mor / datter tur i mandags, Laura og jeg havde en mor / datter dag tur i onsdags og jeg har haft en mig dag idag. Både i onsdags og idag har jeg været i nye genbrugsbutikker i Ballerup og Brøndbyøster.

Her er de ting jeg har fået bragt med mig / os hjem.

Dynebetræk i junior størrelse med prinsesser, eftersom Laura er temmelig sur over Mathilde kun har været heldig at få til både sin junior hovedpude og dyne ( fra to forskellige sæt fundet på to helt forskellige tidspunkter ), men der er bare den lille hage ved det at Laura bruger en voksendyne, så jeg må hen og sprætte det op og lave nyt stort sengetøj af det.Her er den anden side af dynebetrækket, som jeg tænker skal bruges til pudebetræk.


Her er et andet junior prinsesse dynebetræk med to ens sider, så der kan blive til nyt dynebetræk til dem begge :)


Lækker rund temmelig stor retro dug, som jeg tænker på at lave om til en skøn kjole til mig selv - tænker at det midterste af mønstret skal klippes væk, men forhåbentlig kan jeg redde det og bruge det til noget andet.


Jeg synes mønstret er helt fantastisk og meget smukt og farverne er bare skønne, så glæder mig til at skulle omskabe denne skønne dug til en pragtfuld kjole :)


Det ene nye sted i Ballerup fandt Laura og jeg disse små figurer, som vi tog med hjem.Og så fandt jeg disse skønne disney figurer, som min lillesøster Mette får af mig, da hun er helt vild med disney - desværre har jeg først nu idag da jeg tog billederne opdaget at Anders mangler en hånd, men tror ikke min lillesøster går så meget op i det.


Mickey er meget slidt ligesom de andre figurer, men det er jo også en charme i sig selv. Alle figurerne skal bare vaskes godt med vand og sæbe.


Laura fik også de to store trolde og en lille en til at sætte ovenpå en blyant ( mangler billede af den ).Mathildes " baby ", som kan sutte på tommelfingrer - jeg husker jeg selv havde en, fordi jeg selv suttede på tommerfingrer.


I Ballerup fandt jeg også denne ene clipsøreringe ( desværre manglede makkeren ), men jeg kunne ikke stå for den og ved allerede godt efter dagens tur i genbrug, hvad den skal bruges til :0)Laura valgte i onsdags i Ballerup clipsøreringe til sig selv og Mathilde - her er Lauras egne.


Mathildes i træ.


Vi købte også to gamle perlekæder til dem - den lange er faktisk små perler med rosehoveder.


Gamle halskæder til mig selv.


En dejlig ny bluse til ikke særlig mange penge, men et skønt pift i klædeskabet og rigtig god her om sommeren, da den ikke er tyk :)


En skøn vintage kjole fra Glostrup til 30 kr - dog har damen i butikken set forkert, så gav 40 kr ( hun tog størrelsen ovenover i stedet for prisen nedenunder - men det går til et godt formål og den er stadig et fund ). Den er godt brugt, men stadig skøn og smuk og med lynlås foran i stedet for knapper.

Den anden skønne kjole fra Glostrup er denne prikkede kjole med knapper og bælte til 50 kr.


Mathilde fik også en sød pigekjole i genbrug i mandags til halv pris - tror jeg gav 5 eller 10 kr for den og det var en H&M model. Og så fik jeg købt en sød blomstret kjole i rød / hvid hjemmesyet - tror den er fra 1970 ´erne, men kan jo aldrig helt vide.


Skønne nye pixi bøger til pigerne fra Brøndbyøster til 5 kr for to stk - Claus synes det var lidt dyrt da det er gamle bøger som han siger, men jeg synes nu det var okay billigt netop fordi mange af dem er rigtig gamle ( fra 1960 ´erne - 1970 ´erne ) - hvad synes du er rimeligt for brugte pixibøger ?


Gav også 5 kr for to ælle bælle bøger. Bogen " Den forsvundne ske " er faktisk temmelig sjov, da det er et lille teaterstykke med billeder af hånddukker og bagerst i bogen er der skabelon til en, så man selv kan lave nogle og så bagefter spille stykket op fra bogen :) Hvis du skulle være i tvivl, så er den fra 1970 ´erne :0)


Det blev også til to gamle danske film til mor og far og to Cirkeline film til pigerne - synes dog de var noget dyre, når jeg mest er vant til at købe dem til 2 kr stk eller højst 3 stk for 10 kr.


Laura fik nye knapper, da Mathilde fik en ordentlig blanding om mandagen.


Lauras knapper.


De her knapper er temmelig svære at fotografere, for de har en masse små sider ligesom en diamant.


Mine nye knapper fra idag.


Den hvide nr. 2 fra højre er i porcelæn.Der er meget forskel på hvad de forskellige genbrug skal have for knapper - den ene i Glostrup tager 1 kr for 4 stk, den anden 1 kr pr stk uanset størrelse, andre steder kan man tage måske 30-40 knapper uanset størrelse og give max 5 kr.


Tror det var alle denne uges genbrug fund, selvom jeg har en fornemmelse af at have glemt nogle flere små ting. Men alt i alt har jeg givet ca. 350 kr for alle disse herligheder.

I weekenden skal jeg til Lolland - Falster og besøge min veninde og vi har snakket om at tage i genbrug i Næstved og mon ikke jeg kan lokke hende til at tage i den i Nykøbing Falster også og så åbner der en i Albertslund på mandag, så mon ikke jeg snart finder nye fund ?! :) Claus mener jeg er afhængig af genbrug og fund derfra, men mener dog også at jeg altid kommer hjem med gode brugbare ting til fornuftige priser, så er jo dejligt at høre han mener jeg gør nogle gode handler :) Alle mine knapper håber jeg jo blandt andet at kunne bruge engang til andet formål end herhjem til.


Send en kommentar