søndag den 28. april 2013

Hip hip hurra!!!!

Igår blev vores yngste datter Mathilde 3 år og sikke tiden bare er fløjet afsted. For mig er det altid noget helt særligt, når endnu en fødselsdag for Mathilde nærmer sig, for selvom hun på ingen måde er mere speciel end Laura eller at vi elsker hende mere end Laura, så kan vi ikke benægte at vi nok bliver lidt mere rørt og noget mere taknemlig, når Mathilde har fødselsdag end Laura. Grunden er nu den at Mathilde sat fast i den sidste presseve og måtte flåes ud af mig, hvilket i den grad kom bag på jordemoderen så det var lige ved at gå grueligt galt :( Og yderlig mere var vi så tæt på at miste hende igen da hun var 3 måneder gammel, hvor vi bogstavelig talt kunne mærke livet rende ud af hende, mens vi havde hende i vores arme. Så jeg kan ikke undgå at blive rørt til tårer, når jeg kan fejre endnu et år med vores anden guldklump!! :0)

Her er den stolte far sammen med sin anden guldklump kun et par timer efter fødslen. Hans ansigtsudtryk afslører kun hvis man ved det, hvilket chok han også fik over den sidste del af fødselsforløbet. Det er ikke sjovt når en nybagt far skal stå og " vælge " mellem sin meget meget blå nyfødte datter, som man i så mange måneder har længtes efter at holde i sine arme, og sin meget voldsomt blødende kæreste, som han frygtede skulle på operationsbordet.


Mathilde da hun var 4 måneder og skulle døbes to dage senere. Man kan ikke se at hun en månede forinden havde været så alvorlig syg og på det tidspunkt billedet blev taget fik sutteflaske hver 3 time og stadig spiste minimalt.


Mathildes første fødselsdag :0)


Mathildes anden fødselsdag, som vi holdt sammen med Lauras, da hun blev 3 år. Claus havde lavet en lille lagkage til dem hver med lys i :)


Mathilde igår da hun blev hele 3 år - her med hendes nye cykelhjelm :0)


Stort tillykke med de 3 år Tilde mus - vi håber sådan at du havde en dejlig dag med gode gaver, og vi glæder os til alle de år der kommer fremover med en krudtugle som dig og din storesøster :0) Vi elsker dig og din storesøster utrolig højt og meget!!! Kys kys kys og knus.
Send en kommentar