lørdag den 13. april 2013

Igang i haven.

Så startede pigerne og jeg idag med at få sået nogle frø, så vi kan komme igang med at skabe en dejlig have til sommer, som vi rigtig kan nyde :) Vi købte for noget tid siden en masse pakker minidrivhuse i Netto til 10 kr stk med både forskellige blomster og tomater, basilikum og persille. Nu har vi så fået sået de pakker med frø, og pigerne har begge fået deres egen lille planteskovl til senere brug, plus nogle meget meget store havehandsker, som også er for store til mine små hænder :(

Den lille vandkande Laura holder har jeg købt til hende i Tiger og håber på at kunne finde en mere til Mathilde på mandag, så hun også kan få sin egen i fødselsdagsgave om 14 dage :)


Begge piger er meget vilde med at skulle få lov til at rode i jorden og komme vand i og hele processen i det her med at plante. Sidste sommer da vi flyttede herind fik vi også plantet lidt, og pigerne var ellevilde med at komme hjem fra dagpleje og børnehave og gå ud i haven og vande det hele og se det bliver større og større og især at der kom blomster og ærter osv på vores planter. Og gulerødderne ..... ja dem havde de umådelig svært ved at lade være i jorden og vente på blev store nok til at tage op :)
Så i år regner Claus og jeg med at lave nogle forskellige dejlige tiltag i haven, hvor vi køber nogle dejlige planter så vi kan få blandt andet : jordbær, rabarber, kartofler, tomater, ærter, gulerødder, basilikum, persille osv.

Og så blomster der allerede blomstre nu så vi har en masse skønt at se på og så frø og løg som stille og rolig kan komme hen over foråret og blomstre til sommer :)

1 kommentar:

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Åhhh, det er så hyggeligt.
Vi er også igang med forspiring af forskellige krydderurter:))