lørdag den 5. oktober 2013

Retronederdele til pigerne.

Fredag morgen var begge piger iklædt to nye nederdele lavet udelukket i retrostoffer fra Bloomerskids og begge piger havde strutskørter indenunder og var pavestolte af deres outfit :) Jeg fik desværre ingen billeder af dem, men nåede at tage billeder af begge nederdele, så her kan du se dem.

Mathildes nederdel, som er noget lang til hende i forhold til Lauras - begge nederdele er efter samme mønster fra Stof og Stil og er i en str. 3 år som svarer til en str 104 andre steder. Mønstret købte jeg lige efter Mathildes fødsels, da de havde en masse mønstre der skulle udgå - jeg mener jeg gav 10 kr for 5 mønstre, så købte en del også nogle i store størrelser :) Det her mønster er egentlig til en nederdel med tre flæser, så den rigtig kan være et strutskørt eller en prinsessenederdel, men valgte kun at komme den nederste flæde på.


Begge nederdele i hvert sit look - bindebåndet er den nederste kant af dyne eller hovedpudebetrækket, som er bukket sammen og syet til bindebånd. Hvorfor smide den del væk, når den kan fungere på denne måde og alligevel ikke ses ret meget ? :)


Modellen bliver syet til pigerne igen, men i forskellige variationer med lommer, med og uden flæse, tænker også nogle med seler, nogle syet fast på bukser osv.
Send en kommentar