fredag den 30. november 2012

Mathildes sidste dag som dagplejebarn.

Så har Mathilde haft sidste dag som dagplejebarn - fra og med på mandag er hun officielt ikke længere nogen lille pige, for der skal hun have sin første dag i børnehaven- vel og mærket den samme børnehave som Laura. Det bliver så mærkeligt nu at skulle aflevere begge piger samme sted hver morgen og hente dem samme sted hver eftermiddag - det har jeg / vi ALDRIG prøvet før, så er da noget vi lige skal vænne os til. Det bliver også første gang at pigerne skal være sammen hver dag udenfor hjemmet - vi prøvede lige inden Laura startede i børnehaven at hun en enkelt dag kom i gæstedagpleje udenfor gruppen og heldigvis kunne komme hen til Mathildes dagplejemor - det var faktisk første gang pigerne blev passet samme sted og det er over 1 år siden nu. Faktisk skal de være på samme stue i børnehaven, men heldigvis bliver de opdelt, da Mathilde kommer til at være en af de små børnehavebørn og Laura er i mellemgruppen :)

Men vi fik sagt pænt farvel og tak for tiden med dagplejemoren, men dog ikke helt farvel eftersom vi har aftalt at vi skal ses privat. Så det blev uden tårer og klump i halsen og mere lange varme kram og et vi ses om et par uger :)

Så jeg har to meget trætte piger, som er lagt i seng - Laura fordi hun har været hjemme og har oplevet en masse de sidste par dage og måske er lidt syg - hun var til lægen i eftermiddag og fik skrab i halsen pga længervarende hoste. Vi får svaret på prøven d.11 december. Mathilde er voldsom træt fordi hendes udslæt er blusset voldsomt op igen og hun ligner noget der er lyv :( Vi må virkelig bare tro på at hudlægen havde ret mht at det forsvinder igen om max 14 dage!!

Claus er taget til julefrokost, så jeg sidder alene her til aften og skal hygge mig med cirkusrevyen og noget strik eller hækling eller julepynt og senere skal jeg have pakket kalendergaver ind til begge pigerne - tror nu nok at jeg kun pakker en ind til hver så de har til imorgen, for når vi så har fundet alt julepynten osv frem i weekenden så kan vi hænge resten op på de to kalenderophæng jeg mener vi har liggende. Er jo første år pigerne prøver at få pakkekalender :)

God sidste novemberdag i år 2012 og glædelig 1 december imorgen :)
Send en kommentar