tirsdag den 12. februar 2013

Mandagshygge a la Shanes Verden

Pigerne var bare så trætte igår morges efter en temmelig oplevelsesrig weekend, så vi blev enige om at de skulle have en hjemme hygge dag sammen med mig :) Og hvordan aktiverer og underholder man bedst to små piger på knap 3 og 4 år uden at tingene går helt i kaos ??? Tja vi hyggede med dyner, puder, bamser, lidt lækkert til ganen og en dvd med Shane fra Shanes Verden - den mand er bare SKØN at se på og så fantastisk at se hans verden og blive inspireret af ham og hans mange idéer :)

Da vi havde set nogle afsnit af Shanes Verden havde pigerne lyst til at vi skulle lege Shanes Verden.... tænke tænke tænke hvad har mor som kan være lidt a la ligne Shanes Verden......

Her er hvad pigerne og jeg fik kreeret på nogle timer :)

Toiletruller og køkkenrulle beklædt med papir, mosgummi, gavepapir, maskingtape, bånd og andet pynt blev til disse tre skønne huse, som Laura bare var så vild med - hendes konstante kommentar : " mor de er bare så flotte og sjove ".


Et træ må man da også have, men det behøver jo ikke ligne et rigtigt træ, så her har vi lavet et fjertræ af en toiletrulle, fjer, maskigtape, og lukket den øverst med et stykke rundt papir og tape - bunden er et langt rør med perler, så det bedre kan blive stående.


Og små figurer måtte jeg jo lave, så de havde nogle at lege med. Her er de lavet af piberensere, styroporkugler, rulleøjne, maskingtape og blomst.

En lille pige med blomsterhat, halstørklæde og nederdel. Den anden med blomsterhat, kjole med flæser og sko.


En pige med hat eller hue, kjole, sko og handsker og en med blomsterhat, bluse, trusser, sko og vanter.


Og så vores tøjstativ, der dog kræver nogen justering eftersom det ikke vil stå.


Jeg tænker jeg vil lave en diy på vores små figurer imorgen, så hvis du har lyst til at lave nogen sammen med dine børn eller børnebørn eller andre børn du kender, så er det lige til at gå til :)
Send en kommentar