fredag den 27. juli 2012

Kirsebærfestival 2012 i Kerteminde.

Så vendte vi hjem igår efter et skønt ophold hjemme på Fyn - nærmere betegnet Kerteminde, hvor jeg jo kommer fra :) Vi har dels haft base hjemme hos min far og i vores camplette, som blev afprøvet med to børn for første gang - det var en dejlig succes oplevelse for os alle fire, så det kan vi sagtens gøre igen næste sommer :) Det var så lækkert at være i vores dejlige camplette igen og bare nyde friheden og samværet med pigerne.

Men som sagt var der Kirsebærfestival i Kerteminde i weekenden og for første gang var vi med til det om søndagen. For dem der ikke ved hvad festivalen går ud på, så er det kort fortalt en festival, hvor ALT står i kirsebærets tegn og hvor underholdningen ligeledes bærer præg af det :)

Vi var der nu mest fordi morfar Per kom ned til havnen med sin veteran bilklub, og fordi der ville være en masse flotte træskibe. Der var 35 veteran biler samlet på Kerteminde havn og spektrat var bredt med årgangene og farverne - var sådan et flot syn og vejret var pragtfuldt, så det trak ekstra mange mennesker.

Her er lige et lille udvalg af de flotte biler, da de stod i Revninge inden de kunne skues på Kerteminde Havn :)

Mathilde og mor i morfar Pers gamle veteran bil :)
Lige et par billeder med nogle af de smukke træskibe i baggrunden.Send en kommentar